RÓLAM

Processed with VSCO with t1 preset

Az olvasás számomra kaland, menedék, megnyugvás, és izgalom. Megannyi megélt élet, sorok között felszedett tudás. Nevetés és sírás, borzongás és csodálkozás.
Szeretem az új könyvek illatát, a régi könyvek megsárgult lapjait és az e-könyvek adta szabadságot. Nem hiszek abban, hogy technika kiszorítja a papírkönyveket, emiatt nem is tekintek ellenségként az e-book olvasókra. Nálam mindkettőnek van helye a polcon, hiszen kiegészítik egymást, nem pedig elnyomják.

A blogolás nem idegen számomra, hiszen három évig vezettem a szépségápolással foglalkozó oldalamat, ahol  időnként publikáltam könyvekről is, és őszintén szólva imádtam ezeket a posztokat írni – néha sokkal jobban is, mint a témába vágóakat. Jó ideje érett már bennem a gondolat, hogy szeretnék egy külön felületet az olvasási szenvedélyemnek, és most eljött az ideje a megvalósításnak. Így született meg A Szofisztikált Macska, ahol remélhetőleg rendszeresen fogok posztolni könyvekről, illetve olvasással kapcsolatos dolgokról. Szubjektíven és őszintén.

Szeretem a jófajta krimiket és thrillereket, tehát ilyen műfajú könyvekkel sokat fogtok találkozni nálam, de igazából bármi jöhet, ha a történet képes megfogni, legyen szó fantasyről, drámáról, családregényről vagy akár szépirodalomról. Imádom a női sorsokról szőtt történeteket, azonban a hideg ráz a sablonos romantikától és a hatásvadász, könnycsalogató írásoktól.

Olvasgassatok nálam bátran, annak pedig kifejezetten örülök, ha kommentben is elmondjátok a véleményeteket. Amennyiben tetszik amit csinálok, akkor iratkozzatok fel, vagy kövessetek a közösségi média felületeimen! A linkeket megtaláljátok a Kontakt menüpont alatt, és ott tudtok nekem írni is, ha bármi kérdés vagy kérés merül fel 🙂

*A posztok nyomokban macskát tartalmazhatnak, őurasága pózolási kedvétől függően!

Panna

Jogokról és illegális tartalmakról

Sem bloggerként, sem olvasóként nem támogatom az ingyenes letöltéseket, ezért A Szofisztikált Macskán nem található illegálisan letölthető tartalom, és én magam sem élek ezzel. A kiadóktól vagy a szerzőktől kapott, illetőleg az általam megvásárolt e-könyveket nem küldöm tovább, emiatt kérek mindenkit, hogy ezzel kapcsolatban ne keressetek!

A blogon található szöveges és képi tartalom a saját szellemi termékeim, így a szöveg pontos forrásmegjelelölés nélkül nem másolható, a képeket pedig az előzetes engedélyem nélkül felhasználni tilos!

Processed with VSCO with t1 preset

Reklámok